Yevstafieva, V. O.Євстаф’єва, Валентина ОлександрівнаКасьяненко, С.М.Касьяненко, О.І.Нагорна, Л.В.Melnychuk, V. V.Мельничук, Віталій ВасильовичЛук'янова, Г.О.Гиренко, І.А.2020-11-092020-11-092020-08https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/8798Kasjanenko S. M., Kasjanenko O. I., Nagornaya L. V., Yevstafіeva V. A., Melnychuk V. V., Lukyanova G. A., Gurenko I. A. Yeast-rich mannan fractions in duck cultivation: prospects of using. Foods and Raw Materials. 2020. № 8 (2). 337–347.Prebiotics, probiotics, mannan oligosaccharides, microorganisms, bacterial pathogens, Salmonella spp., Campylobacter spp., poultry, ducks, productivityYeast-rich mannan fractions in duck cultivation: prospects of usingArticle10.21603/2308-4057-2020-2-337-347