Кущинська, Богумила Валеріївна2019-02-182019-02-182018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2781Кущинська Б.В. Розроблення технології солоної сиркової пасти зі смако-ароматичними добавками: магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кущинська Богумила Валеріївна; наук. керівник професор, канд. техніч. наук Ножечкіна – Єрошенко Г.М. – Полтава, 2018. – 82 с.Розроблено технологічну схему виробництва та рецептури солоних сиркових паст з смако-ароматичними добавками. Виконано підбір апаратурно–технологічної лінії виробництва солоної сиркової пасти.uk-UAкисломолочний сир, солона сиркова паста, смако-ароматичні добавки, органолептичні показники, фізико–хімічні показники, рецептури, технологічна схемаРозроблення технології солоної сиркової пасти зі смако-ароматичними добавкамиDiploma