Воронько-Невіднича, Тетяна ВікторівнаМакаренко, Петро Миколайович2019-02-202019-02-20200965https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2978Воронько Т. В. Сировинна зона молокопереробних підприємств як додаткова конкурентна перевага в аграрному менеджменті / Т. В. Воронько, П. М. Макаренко // Вісник ХНТУСГ. – 2009. – №2 (98). – С. 78-82Розглядаються проблеми та перспективні напрями забезпечення молокопереробних підприємств сировиною. Охарактеризовані основні тенденції розвитку сировинної зониuk-UAсировинасировинна зонамолокопідприємствомолокопереробне підприємствоконкурентна перевагаСИРОВИННА БАЗА МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ДОДАТКОВА КОНКУРЕНТНА ПЕРЕВАГА В АГРАРНОМУ МЕНЕДЖМЕНТІRAW MATERIAL BASE OF MILLENNIUM ENTERPRISES AS ADDITIONAL COMPETITIVE ADVANTAGES IN AGRICULTURAL MANAGEMENTArticle