Крамарьов, С. М.Крамарьов, О. С.Писаренко, Павло ВікторовичХристенко, А. О.Токмакова, Л. М.Жученко, С. І.Сироватко, В. А.Сироватко, К. В.Ващенко, В. В.Шевченко, О. О.Патика, М. В.Колодяжний, О. Ю.Патика, М. В.Москалевська, Ю. П.Харченко, Ю. В.Харченко, Л. Я.Тимчук, С. М.Поздняков, В. В.Супрун, О. Г.Гаврилюк, В. А.Валецька, О. В.Соколовська, І. М.Лопушняк, В. І.Коваль, В. В.Кучерявий, С. О.Наталочка, В. О.Нечитайло, В. М.Фесенко, О. Г.Стельмах, О. М.Григорів, Я. Я.Максимів, Т. О.Козечко, В. І.Замикула, В. В.Рыжкова, Т. Н.Гончарова, И. И.Гейда, И. Н.Гречка, Г. М.Почерняєв, К. Ф.Балацький, В. М.Лядський, Ігор КостянтиновичТендітник, Володимир СергійовичШамро, Л. П.Соловйова, Т. М.Яремич, Н. В.Ксьонз, І. М.Цівенко, Т. М.Почерняєв, К. Ф.Корінний, Сергій МиколайовичЗамазій, Андрій АнатолійовичБогач, М. В.Шайдюк, І. В.Тарасенко, Л. О.Пономар, С. І.Кручиненко, Олег ВікторовичСитюк, М. П.Безименний, М. В.Соколюк, В. М.Самойлік, Марина СергіївнаУрусова, З. П.Ярмош, В. В.Урусов, А. А.Шупик, І. І.Литвин, О. Ю.Прасолов, Є. Я.Кулик, О. В.Свинтитська, К. В.Петровський, О. М.Шовкова, О. В.Бондаренко, И. В.Ноздріна, Н. Л.Баранова, Г. С.Мангура, Л. П.Гаврик, К. А.Локес-Крупка, Т. П.Єщенко, І. В.Ніщенко, Т. М.2019-06-042019-06-042014-06-27https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/5274СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО. РОСЛИННИЦТВО, СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО. ТВАРИННИЦТВО, ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА, ЕКОНОМІКА, ТЕХНІЧНІ НАУКИ, СТОРІНКА МОЛОДОГО ВЧЕНОГОuk-UAвміст рухомого фосфору, мікроорганізми, рілля, цілина, чорнозем звичайнийячмінь ярий, діалельний аналіз, кількісні ознаки, загальна і специфічна комбі¬наційна здатністьпшениця озима, мікробний комплекс, структура мікробоценозу, біорізноманіття, чорнозем типовий, система землеробства, обробіток ґрунтуцукровий буряк, ризосфера, мікроорганізми, мультисубстратне тестування, вуглець, чорнозем типовий, системи землеробствакукурудза, ендоспермові мутанти, зернова продуктивність, якість продукції, мінливістьдерново-слабопідзолистий ґрунт, родючість, органічні ферментовані добрива, пряма дія, післядіяпопуляції бур’янів, малолітні бур’яни, багаторічні бур’яни, чисельність популяції, агрофітоценозсистема удобрення, темно-сірий опідзолений ґрунт, сірка, балансГДК (гранично допустима концентрація),вода, важкі метали, свинець, кадмій, цинк, мідь, ртутьрижій ярий, площа листків, фотосинтетичний потенціал, технологіїпшениця озима, сорт, строк сівби, норма висіву, якість зерна, урожайністьсвинарство, технологічні показники, виробництво свинини, багатоплідність, збереженість приплоду, продуктивність, рен-та¬бельність, прибутковістьмолоко, порода, физико-химический, биохимический состав, технологическая схема переработкибджолині сім’ї, фізіологічний стан, роїння, перетасування гнізда, оновлення гнізда, штучний розподіл бджіл, продуктивністьген, генотип, велика біла порода свиней, відгодівельні та м’ясні якості, катепсин, ctslраціон, молоко, жир, білок, лактоза, пора року, період лактації, масло, сиргемолімфа, глоткові залози, жирове тіло, робочі бджоли, гігієнічна поведінка бджілнорка, «Е-селен», генотип, Scanglow, інтенсивність росту, абсолютний, відносний, середньодобовий прирістсвійські собаки, Chlamydia abortus, Chlamydia pecorum, Chlamydia psittaci, олігонуклеотидні праймериплід, амінокислотницй склад, амніотична рідинагангулетеракоз, ефективність, інтенсефективність, кров, біохімія, качкикормова добавка пектиновмісна, кадмій, купрум, плюмбум, меркурійметаболічні процеси, морфологічний склад крові, мінеральний, білковий обмінкорови, гельмінти, антигельмінтики, ефективністьхвороба Тешена, дикі кабани, серологічний моніторинг, картографічне районуванняджерела водопостачання, водоносний горизонт, якість води, хімічний склад водиресурсно-екологічна безпека, регіон, вторинні ресурси, тверді відходифінансовий ринок, фінансова політика, фондовий ринок, прямі інвестиції, цінні папериекономіка, туризм, туристична індустрія, туристична галузь, соціально-економічні проблеми, трансформація суспільствахристиянство, Біблія, лихвар, ідея, економікатепло механічної енерґії, хімічні процеси; електрична енерґія, відкритий вогонь; бішофіт, глауконіт, вогнегасна здатністьнасіння, мембрана, опір, ємність, частота, еквівалентна схема, обмінний процесстроки сівби, позакореневе підживлення, мікродобрива, «Рексолін», «Брасітрел», площа листкової поверхні, чиста продуктивність фо-тосинтезуинсектицид, биологический препарат, норма расхода, эффективность, растительный препаратпшениця озима, сорт, кількість продуктивних стебел, маса зерна з колоса, маса 1000 зерен, урожайність, натура зерна, білок, клейковина, число седиментаціїсвині, фізико-хімічні властивості м'яса, м'ясна продуктивність, генотиппорода, помісі, підсвинки, свиноматки, гібридизація, багатоплідністьдемодекоз, отодектоз, собаки, мікроорганізми, чутливість, антибіотикикоти, печінка, гепатоліпідоз, клінічні ознаки, симптомекономічна ефективність, олійні культури, посівна площа, валовий збір, рентабельність виробництваперсонал, управління персоналом, аграрне підприємство, продуктивність праціВісник Полтавської державної аграрної академії. 2014. № 2.Зміна вмісту рухомого фосфору в генетичних горизонтах чорнозему звичайного на ріллі відносно цілини в умовах північного Степу УкраїниОцінка комбінаційної здатності сортів ячменю ярого за кількісними ознаками в умовах північного Степу УкраїниФормування мікробного комплексу чорнозему типового в агроценозі пшениці озимої за різних систем землеробстваМікробні процеси трансформації вуглецю в ризосфері буряка цукрового чорнозему типовогоВивчення вихідного матеріалу для селекції кукурудзи харчового й технічного призначення на Устимівській дослідній станції рослинництваЗміна агрохімічних показників дерново-слабопідзолистого ґрунту за використання органічних ферментованих добривДинаміка популяцій деяких бур’янів в агрофітоценозах пшениці яроїБаланс сірки за різних систем удобрення культур у зерно-просапній плодозмінній сівозміні західного Лісостепу УкраїниДинаміка забруднення вод сільськогосподарського призначення важкими металамиФотосинтетична діяльність рослин рижію ярого залежно від технологічних прийомів вирощуванняВплив технологічних прийомів вирощування на формування показників якості зерна пшениці озимої в умовах північного СтепуВплив технологічних параметрів виробництва свинини на структуру виробничо-селекційної пірамідиЭффективность переработки молочного сырья на ассортимент молочной продукции в зависимости от породыНаправлене використання бджолиних сімей зі зміненим фізіологічним станомЗв'язок g.143C>T поліморфізму гена ctsl із відгодівельними і м’ясними якостями свиней великої білої породи УкраїниНаукова школа молочних технологів і її творець – професор М. І. КнигаБіологічні особливості робочих бджіл сімей із різною гігієнічною поведінкоюЕфективність використання препарату «Е-селен» у процесі вирощування молодняку норок скандинавського типу селекціїРозроблення ПЛР-тест-системи для індикації бактерій роду Сhlamydia у біологічних зразках від свійських собакВзаємозв’язок складу амніотичної рідини та «зрілості» сурфактантної системи легень у новонароджених клінічно здорових телятЗастосування «Вермалю» за гангулетеракозу качок і його вплив на біохімічні показники сироватки кровіЕфективність застосування кормової добавки пектиновмісної поросятам на дорощуванніМоніторинг епізоотологічної ситуації гельмінтозів шлунково-кишкового тракту корів на території України (за даними ветеринарної статистики)Картографічне районування території України за результатами серологічних моніторингових досліджень хвороби Тешена у популяції диких кабанівФормування складу води, що використовується для напування тварин у південній біогеохімічній зоні УкраїниМетодологічні засади забезпечення ресурсно-екологічної безпеки у регіоніПроблеми та перспективи розвитку ринку фінансових послуг в УкраїніРозвиток туризму як один із перспективних напрямів подолання макроекономічних проблем країни в умовах трансформації суспільстваЕкономічні ідеї християнства як основа можливої посткризової економічної стратегії УкраїниПричини самозаймання техніки та застосування екологічних сорбентів для припинення вогнюЗміна електричних властивостей насіння під впливом високочастотного електромагнітного опроміненняФотосинтетична продуктивність посівів сої залежно від строків сівби та способів застосування мікродобривХимический и биологический контроль численности вредителей хлебных запасовФормування елементів структури врожайності та якості зерна нових сортів пшениці озимої в північному СтепуМ'ясо-сальна продуктивність і фізико-хімічні властивості м'яса свиней різних генотипівПодуктивні якості свиней червоної білопоясої та великої білої порід за різних методів розведенняОсобливості чутливості до антибіотиків мікроорганізмів, ізольованих із шкіри собак, хворих на демодекоз та отодектозХарактерні клінічні ознаки у свійських котів за гепатоліпідозуСтан і проблеми виробництва олійних культур у Полтавській областіBook10.31210/visnyk2014.02.0110.31210/visnyk2014.02.0210.31210/visnyk2014.02.0310.31210/visnyk2014.02.0410.31210/visnyk2014.02.0510.31210/visnyk2014.02.0610.31210/visnyk2014.02.0710.31210/visnyk2014.02.0810.31210/visnyk2014.02.0910.31210/visnyk2014.02.1010.31210/visnyk2014.02.1110.31210/visnyk2014.02.1210.31210/visnyk2014.02.1310.31210/visnyk2014.02.1410.31210/visnyk2014.02.1510.31210/visnyk2014.02.1610.31210/visnyk2014.02.1710.31210/visnyk2014.02.1810.31210/visnyk2014.02.1910.31210/visnyk2014.02.2010.31210/visnyk2014.02.2110.31210/visnyk2014.02.2210.31210/visnyk2014.02.2310.31210/visnyk2014.02.2410.31210/visnyk2014.02.2510.31210/visnyk2014.02.2610.31210/visnyk2014.02.2710.31210/visnyk2014.02.2810.31210/visnyk2014.02.2910.31210/visnyk2014.02.3010.31210/visnyk2014.02.3110.31210/visnyk2014.02.3210.31210/visnyk2014.02.3310.31210/visnyk2014.02.3410.31210/visnyk2014.02.3510.31210/visnyk2014.02.3610.31210/visnyk2014.02.3710.31210/visnyk2014.02.3810.31210/visnyk2014.02.3910.31210/visnyk2014.02.40