Mahmudova, I. V.Kalashnyk, O. V.Konoplya, A.Remizova, J.Махмудова, Ілона ВолодимирівнаКалашник, Олена Володимирівна2020-02-032020-02-0320192336-498Xhttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/7031Наразі глобальною проблемою, що впливає не тільки на здоров’я населення та рівень життя, але й його активність, демографічні аспекти, рівень захворюваності, а в подальшому і на економіку України, є якість та безпечність продуктів харчування. Саме впровадження системи НАССР забезпечує вирішення цього нагального питання. Ця система є запобіжною системою оцінювання контролю небезпечних чинників продовольчої сировини, готової продукції і технологічних процесів, що значною мірою зменшує рівні ризиків виникнення небезпек для життя та здоров’я людей. В цій статті було проаналізовано впровадження даної системи на молокопереробному підприємств, що розташовано у Полтавській області.НАССР, впровадження, молоко, якість, безпечністьIMPLEMENTATION OF THE HACCP SYSTEM FOR THE DAIRY INDUSTRYArticle