Скрипник, Вячеслав ОлександровичБут, А. Г.2023-06-152023-06-152023-04Скрипник В. О., Бут А. Г. Результати дослідження кінетики вологовмісту під час кондуктивного сушіння картоплі. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р.). Полтава, 2023. С. 89–92.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15091Картопля є важливим продуктом харчування людини і тварин через високий вміст поживних речовин. Її хімічний склад залежить від багатьох факторів: місця вирощування, сорту, ґрунтових і кліматичних умов у вегетативний період, кількості і хімічного складу добрив, що вносяться, та агротехніки, що застосовується.ukКартоплявологовмісткінетика вологовмістукондуктивне сушінняРезультати дослідження кінетики вологовмісту під час кондуктивного сушіння картоплі