Ульянченко, Олександр ВікторовичТомілін, Олексій ОлександровичБухало, Олена ВасилівнаКоломієць, Світлана Анатоліївна2020-01-142020-01-142019https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6581У статті розкрито значення галузі овочівництва для національної економіки країни. Проаналізовано виробництво продукції сільського господарства галузі овочівництва України. Доведено необхідність споживання основних продуктів харчування на одну особу за рік. Розкрито тенденції формування та розвитку кооперативних відносин в овочепереробному підкомаплексі. Визначено основні напрями перспективного розвитку кооперативних відносин в галузі овочівництва України.кооперація кооперативні відносини овочівництво галузь овочівництва овочепереробний підкомплекс агропромислове виробництвоРозвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексіArticle