Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег ОлександровичБудник, Ніна Василівна2020-01-212020-01-212012https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6644Пешук Л.В., Галенко О.О., Будник Н.В. Прогресивні техніка та технології харчових вироб-ництв ресторанно-го господарства і торгівлі: Збірник наукових праць Харківського дер-жавного універси-тету харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. № 2. С. 283–289.Мiнеральний скпад кальцiйвмiсноi сировини, свинячі кістки, стулки мідій, органічний кальцій.ДОСЛЦЖЕННЯ МОЖЛИВОСТI ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ КАЛЬЦIЮ В ТЕХНОЛОГIi МЯСОПРОДУКТIВArticle