Яснолоб, Ілона Олександрівна2018-06-012018-06-012013Яснолоб І.О. Напрями підвищення рівня інтенсифікації на плодоовочевому ринку / І.О. Яснолоб // Всеукраїнський науково-виробничий журнал «Інноваційна економіка». – 2013. – № 4 [42]. – С. 225-228. Режим доступу: http://base.dnsgb.com.ua/files/journal/%D0%86nnovastijna-ekonomika/IE-4(42)-2013/InnEco_4-42-2013_225-228.pdfhttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/1152В умовах глобалізації економіки, необхідності забезпечення та зростання конкурентоспроможності на вітчизняному і світовому ринках, особливо гострото постає питання про підвищення ефективності виробництва плодоовочевої продукції. А забезпечення населення України високоякісними і повноцінними продуктами харчування, щорічне нарощування обсягів виробництва продукції овочівництва, впровадження прогресивно-інноваційних інтенсивних технологій є одним із головних та найважливіших завдань агропромислового комплексу країниuk-UAінтенсифікаціяплодоовочевий ринокНапрями підвищення рівня інтенсифікації на плодоовочевому ринкуArticle