Дубова, Галина Євгеніївна2022-01-172022-01-172021-11-03https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11536Технічний результат корисної моделі полягає у сумісному варінні гарбуза з субпродуктами, які мають виражений неприємний аромат під час термічної обробки та у готовому вигляді. Наявність каротиноїдів та пектинових речовин гарбуза забезпечує усунення неприємного аромату шляхом попередження окиснювальних реакцій з ліпідами, утворення ароматичної сполуки β-іонону, сорбційних властивостей пектинових речовин гарбуза. Великою перевагою в цьому випадку є натуральність і простота використанняаромат, субпродукти, гарбузСпосіб обробки м’ясних субпродуктів (легень, мозку) для покращення аромату готових виробів з їх використаннямPatent