Крикунова, Валентина Юхимівна2024-08-022024-08-022023Завдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації / уклад. В. Крикунова. Полтава, 2023. 45 с.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17428Завдання для самостійної роботи включають основні теми з дисципліни: напрями та методи дослідження у біохімії та основи фізичної та колоїдної хімії; амінокислоти та білки та їх фізико-хімічні властивості; нуклеїнові кислоти ДНК і РНК; гормональна регуляція метаболізму в організмі тварин, вітаміни як біологічно активні речовини, ферменти як біокаталізатори біохімічних процесів їх будова; теорія клітинного дихання; обмін вуглеводів та особливості його метаболізму; обмін білків та механізми синтезу білківukХарчова хіміянапрями та методи дослідження у біохімії та основи фізичної та колоїдної хіміїамінокислоти та білки та їх фізико-хімічні властивостінуклеїнові кислоти ДНК і РНКгормональна регуляція метаболізму в організмі тваринвітаміни як біологічно активні речовиниферменти як біокаталізатори біохімічних процесів їх будоватеорія клітинного диханнябмін вуглеводів та особливості його метаболізмуобмін білків та механізми синтезу білківЗавдання для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Харчова хімія», для здобувачів вищої освіти спеціальності спеціальності 181 Харчові технології вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитаціїBook