Поспєлов, Сергій ВікторовичГолуб-Маковецька, Ірина Анатоліївна2019-05-122019-05-122013https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/5136Поспєлов С.В., Голуб-Маковецька І.А. Біологічна активність грунту за умов сидерації // Екологія–основа збалансованого природокористування в агропромисловому виробництві / Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Полтава, 10-11 грудня 2013 р.- С. 197-201.Проводилися дослідження біологічної активності ґрунту в умовах органічного землеробства після вирощування сидератів: гречки, еспарцету та вико-вівсу. Встановлено, що найвища активність ґрунтового ферменту каталаза була притаманна ґрунту після вирощування вико-вівсяної сумішки, інші культури незначн поступалися, але після усіх сидератів ферментативна активність була високою і стабільною протягом вегетаційного періоду.uk-UAбіологічна активність грунтуПП "Агроекологія"сидератиорганічне землеробствоБіологічна активність грунту за умов сидераціїThesis