Кузьменко, Лариса Михайлівна2024-01-262024-01-262023-11-23УДК: 378.147 (045)https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16406Кузьменко Л.М. Впровадження дульної освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Дуальна форма здобуття освіти: підсумки запровадження пілотного проєкту у закладах вищої та фахової передвищої освіти України : зб.матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (Киїїв 23 листопада 2023 р.). Науково-методичний центр ВФПО. Київ, 2023. С. 10-12У Полтавському державному аграрному університеті підготовка здобувачів вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва здійснюється за трьома рівнями вищої освіти: першим (бакалаврським), другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим). Метою підготовки є формування фахівців відповідно до рівня вищої освіти, здатних розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми професійної діяльності дослідницького та інноваційного характеру в галузі виробництва та переробки продукції тваринництва, які характеризуються комплексністю та невизначеністю умов, з використанням теорій та методів біології та прикладних наук, а також професійна підготовка докторів філософії, здатних планувати, проводити і узагальнювати наукові дослідження, які спрямовані на розв’язання проблем у галузі.ukтехнологія виробництва і переробки продукції тваринництванаукові дослідженняпрофесійна діяльностьПДАУдуальна формаВпровадження дульної освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваArticle