НІМЧЕНКО, Вадим Олексанрович2019-02-082019-02-082018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/1961В результаті виконаної роботи було встановлено, що у структурі раціонів великої рогатої худоби найбільша питома вага припадає на кукурудзяний силос і сінаж із трав. Однак саме при заготівлі саме цих кормів спостерігається найбільші втрати поживних речовин. Перехід в господарстві на сучасні енерго та ресурсозаощаджуючі технології заготівлі силосу і сінажу, які б забезпечили одержання кормів високої якості й продуктивної дії, при мінімальних втратах основних поживних речовин, є нагальною потребою, бо лише за цією умовою можливе ефективне ведення тваринництва. Рівень рентабельності оптимізоваї технології виробництва молока складає – 33,4 %uk-UAдійні коровимолококормовиробництвоплівкові рукавиОптимізація виробництва молока в умовах «Промінь - Лан» Глобинського району Полтавської області»Diploma