Федоренко М. О.Шарило Ю. Є.Вдовенко Н. М.Поплавська О. С.Герасимчук В. В.Томілін, Олексій ОлександровичКоробова Н. М.Коваленко Б. Ю.2022-10-272022-10-272022-10https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/12573У посібнику розкрито основні складові щодо регулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й екосистемого підходу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки та глобального світового попиту на агропродовольчі продукцію.регулювання аквакультури, продовольча безпека, агропродовольча продукціяРегулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й екосистемого підходу. Посібник. К.: НУБіП України. 2022. 28 с. URL:Book