Щербакова, Наталія СергіївнаПередера, Сергій БорисовичПередера, Жанна ОлександрівнаМедвідь, О. О.2023-04-062023-04-062023-04https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14998Медвідь, О. О., Передера Ж. О., Щербакова Н. С., Передера С. Б. Вимоги ЄС щодо гігієнічно-санітарних аспектів продуктів рослинного походження категорії IV гами в Італії. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. 2023. Т. 25, № 109. С. 89-94.продукти рослинного походження, токсикоінфекція, Escherichia coli, Salmonella spp., Listeria monocytogenes.Вимоги ЄС щодо гігієнічно-санітарних аспектів продуктів рослинного походження категорії IV гами в ІталіїArticle10.32718/nvlvet10914