Логунова, Вікторія Іллівна2019-02-182019-02-182018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2790Логунова В.І. Розроблення технології солодкої сиркової пасти збагаченої плодами обліпихи:магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Логунова Вікторія Іллівна; наук. керівник професор, канд. техніч. наук Ножечкіна - Єрошенко Г. М. – Полтава, 2018. – 76 с.Розроблена технологічна схема виробництва та рецептури сиркової пасти з плодами обліпихи. Виконано підбір апаратурно–технологічної схеми виробництва сиркової пасти.uk-UAтехнологія, кисломолочний сир, сиркова паста, суха обліпиха, обліпихове пюре, органолептичні показники, фізико–хімічні показники, рецептуриРозроблення технології солодкої сиркової пасти збагаченої плодами обліпихиDiploma