Кайнаш, Алла ПетрівнаБудник, Ніна ВасилівнаКалашник, Олена ВолодимирівнаБородай, Анжела БорисівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаКорсун, Андрій Володимирович2023-02-282023-02-282020-12-10https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14760Спосіб виробництва пельменів з р-каротином для дітей, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують гарбуз сорту "Ждана" з підвищеним вмістом р-каротину в сирому вигляді, при цьому компоненти основної сировини беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: м'ясо індички 17,0-22,0 м'ясо курки 30,0 овочева добавка 5,0-10,0 борошно пшеничне вищого ґатунку д яйця курячі 2,0 цибуля ріпчаста 2,8 олія рослинна 0,1-0,2, а прянощі та допоміжні матеріали беруть у наступному рецептурному співвідношенні, кг на 100 кг основної сировини: сіль 1,0 цукор 0,15 мускатний горіх мелений 0,15 борошно на підсипку 1,0.Патент на корисну модель "СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ З р-КАРОТИНОМ ДЛЯ ДІТЕЙ" №145350Patent