Горобець, О.Левченко, Юлія Вікторівна2024-09-122024-09-122024-04-30Горобець О. М., Левченко Ю. В. Удосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовців. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 30 квіт. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 21–23.978-617-8231-69-9https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17480Виробництво цукристих кондитерських виробів забезпечує стрімкий розвиток кондитерської промисловості. Головним питанням сьогодення є збагачення кондитерських виробів компонентами, які володіють високою біологічною цінністю та здатні вплинути на якість кондитерських виробів [1].ukЕнергетичний батончиквійсковослужбовцікондитерський вирібтехнологія виробництвавиробництво цукерокУдосконалення технології енергетичних батончиків для війсковослужбовцівThesis