Шакалій, Світлана МиколаївнаРалко, А. О.Малишко, В. Е.2024-11-082024-11-082024-09-30Шакалій С. М., Ралко А. О., Малишко В. Е. Перспективна культура - ріпак. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 42–43.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17626Ріпак в даний час має велику популярність, він належить до основних олійних культур, обробітком якого займаються більш ніж 30 країн світу. Ріпак – це культура з величезним потенціалом і, з кожним роком, вона є все більш привабливою для аграріїв [1].ukРіпакхарчуваннявиробництвоПерспективна культура - ріпакThesis