Іващенко, Маргарита ФедорівнаІванов, Олег МиколайовичЛепський, Владислав Ігорович2023-03-012023-03-012019-08-27https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14798Пряники глазуровані до рецептурного складу яких входить борошно пшеничне та житнє, житній солодовий екстракт, цукор-пісок, інвертний сироп, патока, маргарин, суха підсирна сироватка, вуглеамонійна сіль, сода питна, порошок кореня імбиру, порошок суцвіть бузини, вода, які відрізняються тим, що зверху глазуровані шоколадною глазур'ю, виготовленої з порошку какао-бобів, цукру, сухого молока, з додаванням або без додавання різних смакових або ароматичних компонентів та має вміст жирів 36-38 % та вологи не більше 1 %.Патент на корисну модель "ПРЯНИКИ ГЛАЗУРОВАНІ "ІМБИРНІ ПІКАНТНІ"" №136631Patent