Черевко, Олександр ІвановичСкрипник, Вячеслав ОлександровичМолчанова, Наталія Юріївна2022-10-272022-10-272015-06https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/12578Використання фізичних і електрофізичних методів впливу на м’ясо під час кондуктивного жа- рення дозволяє значно інтенсифікувати сам процес, підвищити його енергетичну ефективність і вихід готового продукту без утворення в кірочках виробу гетероциклічних амінів. Запропоновані технічні рішення щодо реалізації процесу кондуктивного жарення під дією зазначених методів, наведені технічні характеристики розроблених апаратів.кондуктивне жаренням’ясорізниця потенціалівтискВИКОРИСТАННЯ ФІЗИЧНИХ ТА ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ В ЖАРЕННІ М’ЯСА10.15587/2312-8372.2015.40700