Товкун ІннаШелудько, Вікторія Миколаївна2024-02-122024-02-122023-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16766Товкун Інна Сергіївна. Дослідження технології блонді за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні технології блонді з використанням безглютенових видів борошна. Об’єкт дослідження - технологія блонді підвищеної харчової цінності. За результатами досліджень удосконалено технологію блонді з безглютеновим борошном, розроблено рецептури виробів, досліджено показники якості виробів.Дослідження технології блонді за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності.