Хмельницька, Євгенія ВікторівнаБудник, Ніна Василівна2024-01-042024-01-042023-02-15УДК: 339.3:339.5https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15944Хмельницька Є. В., Будник Н. В. Маркування та фасування як засіб ідентифіккації та можливої фальсифікації твердих сичужних сирів. Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво : сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (заоч. ф-ма) (Полтава, ПДАУ, 15 лютого 2023 р.). Полтава, 2023. С. 312-315Сичужні сири — це високопоживні харчові продукти, які виготовляють шляхом ферментативного згортання білків молока, з подальшою обробкою і дозріванням виділеної сирної маси.ukтверді сичужні сириідентифікаціямаркуванняфальсифікаціяфасуванняМаркування та фасування як засіб ідентифіккації та можливої фальсифікації твердих сичужних сирівArticle