Вітченко, Олександр Вадимович2019-02-182019-02-182018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2778Вітченко О. В. Оптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ Оржицький молокозавод – «Заріг»:магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Вітченко Олександр Вадимович ; науковий керівник професор, канд. с.-г. наук В.С. Тендітник. – Полтава, 2018. – 96 с.В даній дипломній роботі проведено огляд літературних джерел за темою досліджень, проаналізовано діючу технологію виробництва різних видів вершкового масла, проведено продуктовий розрахунок заданого асортименту продукції, описано обладнання технологічної лінії, проведено екологічну експертизу виробництва та приведені заходи щодо охорони праці на підприємстві, показано економічну ефективність виробництва, зроблено відповідні висновки та надано пропозиції виробництву.uk-UAмолоко-сировина, молоко-завод, масло вершкове, методи дослідження, технологія.Оптимізація технології вершкового масла в умовах ТОВ Оржицький молокозавод – «Заріг»»Diploma