Миколенко, Інна Григорівна2024-01-022024-01-022023https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15879Миколенко І. Г. Підвищення якості м’яса – один із головних чинників забезпечення конкурентноздатного виробництва : ПДАУ. Полтава, 2023. С. 1-2В сучасних конкурентних умов проблема якості продукції є одним з найважливіших факторів успішної діяльності аграрних підприємств Полтавщини. Один з показників, що прямо впливає на економічну ефективність виробництва м’яса – якість. Міжнародні стандарти якості м’яса стають дедалі жорсткішими, зокрема, виробник молочних продуктів повинен мати можливість ідентифікувати, продавати та експортувати продукцію до іншої країни у разі підтвердження, що сировина, з якої вироблено продукцію відповідає вимогам міжнародних стандартів якості.ukм’ясоконкурентноздатністьзабезпечення виробництвапроблеми якості продукціїпоказники економічної ефективностірозвиток скотарстваПідвищення якості м’яса – один із головних чинників забезпечення конкурентноздатного виробництваArticle