Писаренко, Світлана Валеріївна2019-02-122019-02-122018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2092Об'єктом дослідження є хліб пшеничний. Одним з найбільш проблемних місць є необхідність корекції харчового раціону населення з метою збагачення традиційних продуктів харчування життєво-необхідними нутрієнтами. Ураховуючи, що хліб належить до продуктів, які є у щоденному раціоні більшості населення, поліпшення його харчової цінності сприятиме покращенню раціону в цілому. Поліпшення харчової цінності хлібу може здійснюватися за рахунок додавання альтернативних видів борошна – кукурудзяного, вівсяного, борошна ярої пшениці.en-USхарчова цінність хлібу, показник безпечності, органолептичні показники, двокомпонентна суміш борошнаJustifikation for use of two-component mixture for gooking wheat breadArticle10.15587/2312-8372.2018.141385