Бараболя, Ольга ВалеріївнаМудренко, В.2023-10-242023-10-242023Бараболя О. В., Мудренко В. А. Потенціал пшениці озимої залежно від агротехніки вирощування. Інноваційні технології в рослинництві – запорука сталого розвитку сільського господарства : матеріали II всеукр. наук.-прак. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 верес. 2023 р.). Полтава, 2023. С. 53–55.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15360Запорукою сталого розвитку агропромислового комплексу України є зернова галузь, яка дозволяє нашій країні зайняти передові позиції на світовому ринку. Серед зернових культур основною культурою є пшениця озима, яка забезпечує людей хлібом, хлібобулочними виробами, крупами тощо [1]. Тому при заготівлі даної сільськогосподарської культури велика увага приділяється показникам якості зерна таким як натурна маса, засміченість бур’янами, кількості та якості клейковини та вмісту білка [3].ukПшениця озимаагротехнікавирощуванняПотенціал пшениці озимої залежно від агротехніки вирощуванняThesis