Загребельна, Ірина Леонідівна2019-02-122019-02-122013https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2156Загребельна І. Л. Оптимізація виробничо-галузевої структури молочно-скотарського підприємства / І. Л. Загребельна // Наука й економіка. - 2013. - Вип. 4(1). - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nie_2013_1_4_34В статті обґрунтовано необхідність застосування економіко-математичної моделі для визначення оптимальної виробничої структури сільськогосподарського підприємства. Визначено оптимальні розміри галузі рослинництва і тваринництва в типовому підприємстві в напрямі розвитку молочного скотарства, що забезпечує отримання максимального прибутку та визначено максимальні обсяги виробництва молока при дотриманні підприємством раціональної спеціалізаціїuk-UAекономіко-математична модельоптимальне поєднання галузейспеціалізаціяекономічна ефективність виробництваОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧО-ГАЛУЗЕВОЇ СТРУКТУРИ МОЛОЧНОСКОТАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВАArticle