Кузьменко, Лариса Михайлівна2024-11-252024-11-252024-10-15Кузьменко Л. М., Оніщенко О. О., Корсаков С. В. Забійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормах. Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Полтава, 15 жовтня 2024 р.). Полтава, 2024, ПДАУ. С. 120-123https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17654За останні десять років відмічається скорочення попиту на свинину з високим вмістом жиру, що змушує змінювати методичні підходи до селекції в напрямку вимог ринку. В той же змінюються підходи до годівлі сільськогосподарських тварин, як одного з факторів, який визначає їх продуктивність На сьогодні актуальним є забезпечення нормованої кількості протеїну в раціоні тварин з одночасним зниженням собівартості виробництва продукції свинарства. Визначення ефективних та економічно вигідних протеїнових кормів для раціону свиней є однією з ефективних методів високопродуктивного свинарства.ukсвининапротеїнкомбікормисоєвий шротзабійні якості свинейЗабійні та м’ясні якості свиней в залежності від якості протеїну в комбікормахArticle