Шелудько, Вікторія МиколаївнаЯгодка, С. В.2024-01-182024-01-182023-11-10978-966-385-391-8https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16315Шелудько В. М., Ягодка С. В. Перспективи збагачення здобних хлібобулочних виробів рослинною сировиною підвищеної харчової цінності. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Прага, 10 листопада 2023 р.). Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. С. 103 DOI: 10.46489/FAHM-23-25В Україні хлібобулочні вироби із здобного дріжджового тіста є лідерами з продажу серед хлібобулочних виробів, які поділяються на сім основних груп: хлібні вироби; булочні вироби; здобні вироби; бубликові вироби; сухарні вироби; пироги, пиріжки, пончики; дієтичні хлібні вироби.ukхлібобулочні виробикондитерські виробисіннабонинетрадиційні види сировинихарчова цінністьПерспективи збагачення здобних хлібобулочних виробів рослинною сировиною підвищеної харчової цінностіArticle