Муллер, Марина Вячеславівна2019-04-012019-04-012016-06-30УДК 330.341.1:637.52https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/4562Муллер М.В. Формування інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. – Кваліфікаційна робота на правах рукопису. Дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук. – Полтавська державна аграрна академія, Полтава, 2016.Дисертація присвячена дослідженню та узагальненню теоретико-методичних та науково-практичних рекомендацій щодо формування інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Досліджено сутність інноваційного розвитку та понять, що в нього входять – новацій, інновацій, інноваційної діяльності. Проаналізовано й доповнено існуючу класифікацію інновацій та визначені чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Удосконалено методичні аспекти оцінки інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Проаналізовано виробничо-економічну діяльність та стан інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств Полтавської області. Обґрунтовано вибір та використання стратегічних альтернатив за типами інноваційного розвитку досліджуваних підприємств. Удосконалено стратегічне управління інноваційним розвитком м’ясопереробних підприємств.uk-UAінноваційний розвиток, інновації, м’ясопереробні підприємствам’ясопереробна ланка агропромислового виробництва, стратегічні альтернативиФормування інноваційного розвитку м'ясопереробних підприємствDiploma