Калашник, Олена ВолодимирівнаМороз, Світлана Едуардівна2019-02-132019-02-132018-11-30https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2217Соняшникова олія має важливе народногосподарське значення. Її споживають як цінний харчовий продукт у натуральному вигляді, широко використовують у харчовій, лакофарбовій, парфумерній та інших галузях промисловості для виробництва маргарину, оліфи, мила тощо. В Україні розроблені нормативні документи та нормативно-правові акти, які регламентують вимоги до якості та безпечності олії соняшникової.uk-UAолія соняшникова, якість, органолептичні показники, йодне число; перекисне число у жирі; вміст восків та воскоподібних речовинЯКІСТЬ ОЛІЇ СОНЯШНИКОВОЇ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВАThesis