Чайка, Тетяна Олександрівна2019-04-072019-04-072014978-5-98660-186-1https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/4787Чайка Т.А. Влияние потребления органической продукции на здоровье нации / Т.А. Чайка // Инновационные технологии производства, хранения и переработки продукции растениеводства : материалы юбилейной Междунар. науч. практ. конф. (Рязань, 30–31 янв. 2014) / под ред. Д.В. Виноградова. – Рязань: ФГБОУ ВПО РГАТУ, 2014. — 390 с. — С. 354 — 358.The world market for organic agricultural products is analyzed in the article in the context of countries. Benefits of consuming organic food are defined, taking into account their impact on public health. Criteria for evaluation of organic food products are specified compared to traditional ones.ruagriculture, organic products, health, environmentВлияние потребления органической продукции на здоровье нацииArticle