Калашник, Олена ВолодимирівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаМороз, Світлана ЕдуардівнаБірта, Габрієлла ОлександрівнаБасова, Юлія ОлександрівнаКириченко, Олена ВасилівнаШиян, Надія ІванівнаСтрижак, Світлана ВолодимирівнаГнітій, Надія ВолодимирівнаРемізова, Надія ЛеонідівнаМахмудов, Ханлар ЗейналовичІванов, Олег Миколайович2023-02-282023-02-282020-08-10https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14750Склад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно вівсяне решта.Патент на корисну модель "СКЛАД ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО" №143801Patent