Калашник, Олена ВолодимирівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаМороз, Світлана ЕдуардівнаБірта, Габрієлла ОлександрівнаБасова, Юлія ОлександрівнаКириченко, Олена ВасилівнаШиян, Надія ІванівнаСтрижак, Світлана ВолодимирівнаГнітій, Надія ВолодимирівнаРемізова, Надія ЛеонідівнаМахмудов, Ханлар ЗейналовичІванов, Олег Миколайович2023-02-282023-02-282020-08-10Склад хліба пшеничного : пат. 143801, Україна: МПК (2020.01), A21D 2/00, A21D 2/36 (2006.01) / О. В. Калашник, О. В. Бараболя, С. Е. Мороз, Г. О. Бірта, Ю. О. Басова, О. В. Кириченко, Н. І. Шиян, С. В. Стрижак, Н. В. Гнітій, Н. Л. Ремізова, Х. З. Махмудов, О. М. Іванов ; володілець Полтавська державна аграрна академія. № u202001711; опубл. 10.08.2020, Бюл. № 15.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14750Склад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно вівсяне решта.хліб, хліб пшеничнийСклад хліба пшеничногоPatent