Будник, Ніна ВасилівнаФедорченко, Анна Вікторівна2020-01-222020-01-222018-10-31https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6702У статті обґрунтовано доцільність використання рослинних добавок у технології січених напівфабрикатів для дитячого харчування. Проаналізовано хімічний склад м’ясної сировини для дитячого харчування. Представлений порівняльний аналіз хімічного складу овочевих добавок та рослинних олій. Федорченко А.В., Будник Н.В. Обґрунтування використання рослинних добавок в технології січених напівфабрикатів для дитячого харчування. Актуальні питання технології продукції тваринництва: збірник статей за результата-ми ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції : Полтава, 2018 С. 268- 273М’ясні напівфабрикати, дитяче харчування, рослинні добавки, купажовані олії.ОБГРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯArticle