Бабко, Антон СергійовичКузьменко, Лариса Михайлівна2024-11-252024-11-252024-11-22Бабко А. С., Кузьменко Л. М. Досвід співпраці зі стейкхолдером щодо підготовки здобувачів за ОПП технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Освіта і наука в умовах викликів і загроз. Внесок молодих вчених в сталий розвиток : зб. матеріалів міжнар. наук. конф. Київ: НУБіП України, 2024. С. 277-278978-617-8368-84-5https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17652Сталий розвиток тваринництва не можливий без якісної фахової освіти. У той же час основним стратегічним напрямом в освіті є значне підвищення якості підготовки фахівців. Це обумовлено зростаючими вимогами роботодавців до кваліфікації випускників закладів вищої освіти, які повинні з першого дня роботи без тривалої адаптації демонструвати здатність самостійно освоювати новітні технології та ефективно працювати в команді. У забезпеченні якісної підготовки фахівців за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавського державного аграрного університету значну роль відіграють як внутрішні, так і зовнішні стейкхолдери. При цьому представник зовнішніх стейкхолдерів часто поєднує в собі декілька категорій, до прикладу: випускника, роботодавця, спонсора та/або ін.ukякісна підготовка фахівцівстейкхолдериYEDNIST’ GROUPсировинапартнерствобази підготовки здобувачів за ОПП ТВППТДосвід співпраці зі стейкхолдером щодо підготовки здобувачів за ОПП технологія виробництва і переробки продукції тваринництваArticle