Манжос, Олександр ФедосійовичЯценко, Оксана ОлексіївнаБудник, Ніна Василівна2020-01-222020-01-222018-10-05https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6704Манжос О.Ф., Яценко О.О., Будник Н.В. Використання рослинної сировини в технології варених ковбасних виробів. Актуальні питання аграрної науки: збірник матеріалів VІ міжнародної науково – практичної конфе-ренції, присвяченої 150- річчю заснування факультету агрономії Уманського НУС : Київ. Видавництво «Основа», 2018. С. 400-402Геродієтичне харчування, комбінування білків, рослинна сировина, варені ковбасиВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВThesisДК № 3526