Устік, Тетяна Володимирівна, Олександр Михайлович Помаз2019-03-102019-03-1020132306-4420https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/4338Устік Т. В. Проблеми і перспективи регулювання обсягів виробництва та якості молочної продукції / Т. В. Устік, О. М. Помаз // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія «Економічні науки». Випуск 34: у двох частинах. – Черкаси: ЧДТУ, 2013. – Частина 1. – С. 132 – 137.У статті досліджено питання регулювання безпеки продуктів харчування, обґрунтовано чинники впливу на їх якість. Розглянуто аспекти виробництва молочної продукції у великотоварному виробництві, а також виробництво молочної сировини в домогосподарствах населення. Приділено увагу стану якості й безпеки молочної сировини, що виробляється в особистих підсобних господарствах населення. Обґрунтовано шляхи поліпшення виробництва молока в домогосподарствах за допомогою кооперації товаровиробників.uk-UAбезпека харчових продуктів, управління якістю харчових продуктів, молоко, молочна сировина, особисті підсобні господарства, кооперація, сільські території.Проблеми і перспективи регулювання обсягів виробництва та якості молочної продукціїArticle