Семенов, Анатолій Олексійович2024-05-232024-05-232024Семенов А. О. Перспективи використання ультрафіолетових технологій в електричній та харчовій інженерії. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 30 квіт. 2024 р.) / ПДАУ: В. О. Скрипник, С. В. Попов. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 13–15.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17214Оптичне випромінювання є важливим фактором, що забезпечує життєдіяльність проживання людини. Ще в минулому столітті в різних сферах діяльності людства, де ряд хімічних методів були безсилими і тільки застосування оптичного випромінювання УФ діапазону від 200 до 400 нм дало можливість вирішити ряд питань у вирішенні різноманітних завдань у різних галузях людської діяльності [1].ukУльтрафіолетові технологіїелектрична інженеріяхарчова інженеріяУФ-випромінюванняультрафіолетове випромінюванняПерспективи використання ультрафіолетових технологій в електричній та харчовій інженеріїThesis