Філоненко, Сергій ВасильовичКочерга, Анатолій АндрійовичКуценко, Олександр МихайловичМоскаленко, Василь Ілліч2019-02-152019-02-152000-10https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2437Філоненко С.В., Куценко О.М., Москаленко В.І., Кочерга А.А. Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Навчальний посібник з вивчення дисципліни та для самостійної роботи студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр”. – Полтава. – 2000. – 85 с.У посібнику, відповідно до навчальної програми, розглянуті принципи побудови стандартів і технічних умов на рослинницьку продукцію. Описані діючі стандарти та технічні умови, згідно яких здається та заготовляється продукція рослинництва. Для студентів спеціальностей 6.090101, 7.130102 та 8.130102 “Агрономія” всіх форм навчання.uk-UAстандартизаціятехнічні умовидержавні стандартибазисні нормиграничні нормиметодикапоказники якостіпосівні якостіСтандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Навчальний посібник з вивчення дисципліни та для самостійної роботи студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр”Book