Скрипник, Вячеслав ОлександровичСеменов, Анатолій ОлексійовичПередерій, Р.2025-05-292025-05-292025-04-24Скрипник В., Семенов А., Передерій Р. Можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жарення. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару (м. Полтава, 24 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 42–46.978-617-8466-21-3https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18954У роботі розглядаються потенційні можливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час процесу жарення. Проаналізовано вплив механічного стискання на фізико-хімічні властивості м'яса, зокрема на його ніжність, вологоутримання, теплопередачу та загальну якість готового продукту. Досліджено існуючі технології обробки м'яса, що включають механічний вплив, та їх вплив на кінцевий результат теплової обробки.ukКондуктивне жаренням'ясояловичинапоперемінне стисненняМожливості використання поперемінного стиснення м'яса яловичини під час кондуктивного жаренняThesis