Коваленко, Нінель ПавлівнаПономаренко, Сергій ВолодимировичШерстюк, Олена Леонідівна2019-02-252019-02-252017-03https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3431Екологізації виробництва досягають завдяки раціональному переробленню сировини і впровадженню безвідходних і маловідходних технологій, які характеризуються мінімумом розсіюваних та неутилізованих відходів, що не забруднюють навколишнє природне середовище.Якість харчових продуктів залежить в першу чергу, від їх забруднення- тобто наявності шкідливих речовин, які надходять із зовнішнього середовища та утворюються в сировині під дією фізичних та хімічних факторів.uk-UAбарвники, консерванти, емульгатори, важкі метали, харчові добавкиЕкологізація харчової промисловості як запорука збереження фізичного здоров"я націїМатеріали II Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції"Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності"Thesis