Грибовська, Юлія МиколаївнаХодаківська, Лілія Олександрівна2021-01-212021-01-212020-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/9455Грибовська Ю. М., Ходаківська Л. О. Фірмовий одяг у ресторані: вимоги, забезпечення та оформлення руху. Обліково-аналітичні й статистичні методи та моделі в оподаткуванні, бізнесі, економіці : збірник тез за матеріалами ХVI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. Ірпінь: Університет ДФС України, 2020. С. 84 – 86.фірмовий одяг у рестораніфункції фірмового одягу працівників ресторанупервинні документипорядок оплати вартості фірмового одягуФірмовий одяг у ресторані: вимоги, забезпечення та оформлення рухуThesis