Бараболя, Ольга ВалеріївнаЖемела, Григорій ПимоновичБаган, Алла ВасилівнаШакалій, Світлана МиколаївнаЧайка, Татяна Олександрівна2020-07-202020-07-202020-06https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/8193Жемела Г. П., Баган А. В., Бараболя О. В., Шакалій С. М., Чайка Т. О. Використанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хліба. Перспективи еко-інноваційного розвитку сільськогосподарського виробництва : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава 22 червня 2020). Полтава : РВВ ПДАА, 2020. С. 70-73борошнохмелева закваскаспірулінахлібВикористанням хмелевих заквасок і спіруліни при випіканні пшеничного хлібаThesis