Кузьменко, Лариса Михайлівна2025-06-302025-06-302025-02-20Кузьменко Л. М. Практико-орієнтований підхід до підготовки здобувачів вищої освіти освітньої програми технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Інноваційні підходи в освіті: інтеграція технологій, науки та практики у підготовці фахівців : матеріали 56-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів. Полтава : ПДАУ, 2025. С. 215-216https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19276Професійна підготовка здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва у Полтавському державному аграрному університеті передбачає підготовку фахівців, які здатні розв’язувати складні спеціалізовані завдання й практичні проблеми в галузі виробництва продукції тваринництва та її переробки, які характеризується комплексністю та невизначеністю умов. Це освітньо-професійна програма з практико-орієнтованим навчанням, має прикладну орієнтацію – базується на загальновідомих положеннях та результатах наукових досліджень з технології виробництва і переробки продукції тваринництва.ukздобувачі вищої освітитехнологія виробництва і переробки продукції тваринництвапрактико-орієнтоване навчаннядослідженнявміння і навичкипрофесійна діяльністьстейкхолдериПрактико-орієнтований підхід до підготовки здобувачів вищої освіти освітньої програми технологія виробництва і переробки продукції тваринництваArticle