Гученко Є.Ю2025-04-032025-04-032023https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18703Гученко Є.Ю. Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської області: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2023. 71 с.аналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської областіukАналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської областіLearning Object