Іщейкін, Тимур ЄвгеновичШимановська-Діанич, Шимановська-Діанич2021-02-062021-02-062013УДК [930.341.1]:339.37https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/10007Стаття присвячена питанням розробки практичних рекомендацій щодо формування системи управління інноваційним розвитком роздрібних торговельних підприємств споживчої кооперації України як складової загальної системи інноваційного розвитку та визначення основних і специфічних функцій інноваційного менеджменту.інноваційний розвиток, роздрібне торговельне підприємство, споживча кооперація, підходи, інноваційний менеджмент, система, функції.ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ РОЗДРІБНИХ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИArticle