Лещенко, І. І.Кузьменко, Лариса Михайлівна2024-01-292024-01-292023-05-15УДК 637https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16431Лещенко І. І., Кузьменко Л. М. Напрями розширення асортименту вершкового масла : матеріали. студ. наук. конф. (м. Полтава, 15-16 травня 2023 р.). Том ІІ. – Полтава: РВВ ПДАУ, 2023. С. 106-108Сучасне виробництво харчових продуктів передбачає вдосконалення технології виробництва, розширення асортименту. Дані інновації мають на меті зменшити собівартість продукції, пришвидшити виробництво, збільшити кількість споживачів з різних груп населення, бути конкурентоспроможними на ринку, збільшити термін зберігання продукту. Вершкове масло є високожирним молочним продуктом, який виробляють із коров’ячого молока.ukтехнології виробництвавершкове маслоклітковинарослинна сировинарослинні добавкиНапрями розширення асортименту вершкового маслаArticle