Свірякіна, Катерина Борисівна2019-02-252019-02-252018-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3436Свірякіна К. Б. Оптимізація технології виробництва молока в умовах СТОВ «Агроко» Чорнобаївського району, Черкаської області : Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "Магістр": спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / свірякіна Катерина Борисівна ; наук. керівник доцент А. В. Коробка. - Полтава, 2018. - 92 с.В результаті виконаної роботи було встановлено, що рівень рентабельності виробництва молока у господарстві в існуючій технології складає 36,8%, а в удосконаленій технології – 42,2%, при реалізаційній ціні 1 ц молока 524 грн.uk-UAкорови, українська червоно-ряба порода, продуктивність, утримання, раціони годівлі, молоко, біологічно активна добавка; премікс; ефективністьОптимізація технології виробництва молока в умовах СТОВ «Агроко» Чорнобаївського району, Черкаської областіDiploma